Monday, 24 October 2011

Sugar Mummy Parpukari Part 1


Wah masyuk... Inilah sebahagiaan dari duit upahan sebagai blogger yang bernama Salim aka Parpukari, ianya didedahkan oleh blogger edyes.com. Dimana Parpukari menerima pendapatan puluhan ribu sebulan dan salah satu akaunnya mencecah RM80,000 manakala RM35,000 dalam akaun yang berasingan.

Persoalaannya siapakah yang menyalurkan wang sebegitu banyak kepada Parpukari?Tak salah blogger dibayar gaji tiap-tiap bulan. Tak nampak ia salah ataupun berdosa disini. Blogger pun orang gak. Takan dia tak payah makan minum tidur bayar itu ini dan segala bagai kan?

Tapi bak kata perpatah, buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali... kerana mulut badan binasa...Secara umumnya semua orang tahu bahwa Parpukari dibela oleh seorang Mummy. Dimana Parpukari dan rakan karibnya Taipingmali @ Cikgu Najimy pernah dilihat bersama seorang YB perempuan tua ini....

Sekarang kita tahulah, YB ini yang bela parpukari menulis diblog HousePK , dengarnya juga YB ini menggunakan adiknya Zurah untuk menjaga Salim Parpukari. Segala kelengkapan dan kemahuan parpukari dituruti bagaikan anak diraja, yang penting kerja semua mesti jalan, mesti beres!

Bersambung.... Sugar Mummy Part 2... Siapa YB ini dan dari mana datangnya dana tersebut?

1 comment:

  1. Aku tahu siapa kau, jika sakit hati pun janganlah sampai hendak meruntuhkan rumah tangga orang lain

    ReplyDelete